Îngrășăminte și biostimulatori

Plantele știu să își caute hrana în sol și în aer și se pot descurca fără ajutorul nostru. Aceasta se petrece în natură și se petrece destul de lent. Copacii au timp și răbdare. Un pui de stejar poate aștepta și 20-30 de ani sub coronamentul străbunului său până să își înceapă creșterea susținută spre înălțimi.

Atunci când construim o grădină ne dorim totuși să ne bucurăm de aceasta în timpul vieții noastre de aceea trebuie să oferim plantelor cele mai bune condiții. O hrănire suplimentară este de aceea binevenită. Plantele fertilizate corespunzător vor crește mai repede, vor fi mai frumoase și vor avea o mai bună rezistență la boli. Îngrășămintele cu eliberare controlată sunt ultimul răcnet în materie de îngrășăminte minerale iar acizii humici sunt ultima descoperire în materie de îngrășăminte organice.

Hormonii sunt suplimente turbo pentru plante iar micorizele aliații plantelor în lupta pentru o viață mai bună. Alegeți așadar să vă hrăniți bine plantele folosind: MIVENA, GREEN-OK, CITOKININA și MICORIZE.

Lasă un răspuns