Ghivece de producție

Cine ia microbul grădinăritului tinde să facă complicații. Cu timpul boala devine cronică și amatorul de grădinărit începe să își dorească să devină profesionist. Pentru genul acesta de oameni avem pregătite medicamentele potrivite, ghivecele de producție intrând în această clasă de tratamente care se împarte în 3 categorii:

  • Tăvițe alveolare și pahare de răsad produse din polistiren. Polistirenul este un material ușor și cu durată de viață relativ scurtă. Cu toate acestea paharele și tăvițele se pot refolosi de cel puțin 3-4 ori, vă spunem din experiență
  • Ghivece de producție din PE (polietilena) au durată de viață lungă și se folosesc în general pentru creșterea plantelor în condiții de exterior (pepiniere) dar și pentru flori. Le găsim de la dimensiuni mici (pahare de 9 cm) pâna la dimensiuni mari – 60 de litri.
  • Ghivecele textile sunt utilizate pentru arbori și conifere mari. În general le avem pe stoc de la volume de 60 de litri în sus (până la 250 de litri inclusiv) dar se pot aduce pe comandă și ghivece foarte-foarte mari , chiar peste 1000 de litri.
  • Pentru a putea achizitiona ghivece de productie CLICK AICI

Lasă un răspuns