Trandafir urcator galben Golden Shower

Trandafir urcator galben Golden Shower

Trandafirul urcator Golden Shower este un punct focal in fiecare gradina datorita florilor sale opulente, timpului sau lung de inflorire si abundentei de flori. Incepand din iunie, trandafirul urcator prezinta flori magnifice, ce infrumuseteaza gradina pana tarziu in octombrie. Lastarii au in varf flori elegante, pline, de dimensiuni medii. Nuanta lor galben aurie fascineaza cu o luminozitate incomparabila. Intensitatea unica a culorii se pastreaza pe tot parcursul verii fara a se estompa. Florile emana un parfum delicat, placut.

Golden Shower are un frunzis puternic si sanatos. Cu verdele lor profund, lucios, frunzele creeaza un contrast fantastic cu florile galbene, stralucitoare. Arbustul urcator prezinta un ornament suplimentar toamna tarziu, cand este acoperit cu fructe rosii. Trandafirul Golden Shower creste continuu, si are nevoie de ajutor pentru a ajunge la dimensiuni maxime. Portul sau este stufos si bine ramificat. Atinge o inaltime de la 200 pana la 300 cm si o latime de pana la 250 cm.

Trandafirul Golden Shower impodobeste multe locuri din gradina atunci cand se catara pe spaliere, obeliscuri, pergole si arcade. Florile sale galben aurii se armonizeaza perfect cu alti trandafiri urcatori rosii sau roz. Formeaza parteneriate de vis cu alte plante urcatoare, precum caprifoi si clematis. Datorita portului sau dens, bine ramificat, poate fi un ecran de confidentialitate fiabil. Se rasuceste de-a lungul gardurilor sau fatadelor si peretilor casei. Se simte bine la soare dar si la umbra partiala. Iubeste solurile proaspete pana la umede, bogate in humus. Nu tolereaza apa baltind la radacina.

Daca este necesar, gradinarul poate efectua o taiere de curatare in primavara. Trandafirul urcator Golden Shower se caracterizeaza prin proprietati deosebit de sanatoase si robuste. Poate face fata temperaturilor extrem de scazute din timpul iernii.

Cumpara trandafiri de la Gradina Verde cu un CLICK AICI.

Adaugă impresii din experiența ta

O imagine face cât o mie de cuvinte: