Despre Garden-Zone.ro

Garden-Zone.ro

A fi grădinar stă în firea adâncă a omului. Așa cum instinctele de vânător răbufnesc uneori din atavismele ascunse ale eului nostru interior, tot așa pasiunea pentru plante și grădini ne invadează uneori, cel mai adesea la venirea primăverii.

Avem în firea noastră întipărită dorința de frumos natural, probabil că aminitirea edenului pierdut ne urmărește și fără a ne da seama avem dorința și uneori pornirea de a recâștiga sau de a reconstrui raiul pierdut. Dar nu e deajuns o simplă pornire, raiul a fost contruit cu înțelepciune și echilibru. Mai înainte de toate Dumnezeu a creat legi, și chiar dacă uneori nu ne place sau dacă există adeseori dispute pe acest subiect, există niște reguli ale frumosului.

Universul plantelor este imens iar peisagistul are la îndemână o mulțime de variante pentru a realiza cadrul imaginat în gândire arhitecturală. Realizarea unei grădini reprezintă punerea în fapt a unui concept arhitectural închipuit din perspective, forme, texturi și culori iar pentru aceasta este nevoie de plante vii, plante care au nevoi specifice, care se potrivesc sau nu unele cu altele, care au sau nu anumite utilități iar pentru aceasta este nevoie de cunoștințe temeinice.

Desigur, profesioniștii cu pregătire universitară în domeniu vor fi capabili să realizeze proiecte reușite de arhitectură peisageră. Dar stă și la îndemâna peisagistului amator să încerce și de aceea am încercat să construim acest spațiu virtual dedicat iubitorilor de plante și grădini care caută idei, sfaturi și desigur materialele necesare pentru împlinirea proiectelor visate. Un inginer horticol specializat în arhitectura peisagera va sta la dispoziția dumneavoastră cu proiecte la cheie, sfaturi despre plante și amenajarea de grădini sau vă va putea ghida pașii spre a vă realiza singuri grădina dorită.

Oferta de plante și accesorii pentru grădinărit vine de la pepiniera Grădina Verde pentru că, nu-i așa cu toții gândim...
VERDE PENTRU LUMEA DE MÂINE.

0+

Proiecte finalizate

0+

Clienți fericiți

0+

Plante în ofertă

0+

Ani de experiență

Echipa noastră

Hai să faci cunoștință cu o parte din echipa noastră.

img16

Mirabela Goroae

Peisagist

img16

Anca

Relații cu clienții

img16

Geta Luca

Peisagist

img16

Constantin Puiu

Inginer