Trandafir Mister Lincoln

Trandafir Mister Lincoln

Cumpără de pe pepiniera-gradinaverde.ro

Creat de pepiniera Swim & Weeks (Statele Unite) in 1964 trandafirul Mister Lincoln este un teahibrid captivant cu flori duble, purpurii, catifelate, foarte mari, de pana la 12 cm diametru, avand  intre 26 si 40 de petale cu un parfum puternic de damasc, inflorind de la inceputul verii si pe tot parcursul sezonului.

Florile somptuoase se remarca pe fundalul frunzisului de culoare verde inchis si creaza un contrast impresionant. Inaltandu-se pe tulpini rezistente de 45-52 cm, florile sunt ideale pentru taiere. Vertical, viguros si inflorit mereu, trandafirul Mister Lincoln este un arbust exceptional, rezistent la boli, tolereaza conditiile meteorologice nefavorabile, inclusiv caldura excesiva, fiind considerat de multi cultivatori drept cel mai bun trandafir rosu crescut vreodata.

Castigator al concursului AARS (All-America Rose) din 1965, Mister Lincoln creste pana la 100 cm inaltime si se extinde pana la 80 cm. Perfect pentru granite, paturi de flori sau solitar, se simte cel mai bine in plin soare, in soluri bogate, fertile, umede, bine drenate.

Cumpara trandafiri de la Gradina Verde cu un CLICK AICI

Adaugă impresii din experiența ta

O imagine face cât o mie de cuvinte: