Trandafir ‘Hocus Pocus’

Trandafir ‘Hocus Pocus’

Cumpără de pe pepiniera-gradinaverde.ro

Creat in cunoscuta pepiniera germana W. Kordes & Sons in 2002, Hocus Pocus (Abracadabra) este un trandafir teahibrid neobisnuit, cu flori grupate si pline de culoare, care iese in evidenta in orice gradina. Acest arbust viguros, cu un port erect, produce buchete de flori duble, de dimensiuni medii, aleatoriu colorate in diferite combinatii de rosu inchis cu alb sau galben.

Infloreste toata vara si este acoperit cu frunze de culoare verde-inchis si este rezistent la boli dar sensibil la ger. Rezistent in fata vremii nefavorabile, este un trandafir original, inzestrat cu o personalitate asertiva, evidentiindu-se fara probleme in orice gradina.

Trandafirul Hocus Pocus formeaza in cativa ani o tufa verticala, cu tulpini spinoase, cu inaltimea de 60 cm si diametrul de 40 cm, cu frunze foarte sanatoase, aparand primavara intr-un verde crud ce devine verde inchis, stralucitor vara.

Inflorirea sa este abundenta si dureaza din iunie pana in septembrie. Corolele sale late de 7 - 8 cm sunt duble, turbinate, adunate in buchete de 5 pana la 7 flori. Bobocii superbi se deschid in sectiuni rotunde, usor aplatizate si bine deschise, cu petale stropite cu nuante de rosu inchis, alb si chiar galben in centru, joc de culori ce variaza de la o floare la alta. Parfumul lor este usor, cu note fine de miere.

Cumpara trandafiri de la Gradina Verde cu un CLICK AICI

Adaugă impresii din experiența ta

O imagine face cât o mie de cuvinte: