Trandafir Caprice de Meilland

Trandafir Caprice de Meilland

Cumpără de pe pepiniera-gradinaverde.ro

Trandafirul teahibrid "Caprice de Meilland" poate fi definit pe buna dreptate ca un capriciu care nu ar trebui sa se opreasca niciodata. Cu flori avand diametrul de 12 cm, acest trandafir este pur si simplu somptuos cu forma sa eleganta si culoarea intensa. Floarea are aproximativ 35 de petale de culoare roz Bengal, cu reflexii purpurii ce se desfasoara perfect in jurul unei inimi alungite. Acesti magnifici trandafiri emana un puternic parfum fructat (fructul pasiunii). Aflat intr-o inflorire continua, valurile de flori se succed intr-un ritm sustinut de la inceputul verii pana la primele ingheturi.

Cu tulpina lor lunga, trandafirii "Caprice de Meilland" sunt foarte potriviti pentru a face buchete. Foarte floriferi, acesti trandafiri sunt vigurosi, sanatosi si rezistenti la stihiile naturii. Formeaza o tufa stufoasa si echilibrata, care atinge in medie 1 metru inaltime. Frunzisul, de un frumos verde satin intens, ofera o rezistenta la boli foarte buna. Trandafirul "Caprice de Meilland" este cel mai bine utilizat ca planta solitara. Totusi, atractivitatea florilor sale se asorteaza perfect cu nuante de culoare albastru deschis sau pal, precum si cu tonuri de roz mai deschise.

Premiile castigate inca de la lansarea sa din 1997 au confirmat calitatile trandafirului "Caprice de Meilland":  Prix ​​du Parfum Paris Bagatelle 1997; Prix ​​du Parfum Nantes 1997; Le Roeulx Perfume Award and Certificate 1997; Medalia de aur si Prix du Parfum Roma 1997; Trandafirul anului Hamilton 2002.

Cumpara trandafiri de la Gradina Verde cu un CLICK AICI.

Adaugă impresii din experiența ta

O imagine face cât o mie de cuvinte: