Meri decorativi

Meri decorativi

Cumpără de pe pepiniera-gradinaverde.ro

Merii sunt cunoscuți în special ca pomi fructiferi însă există varietăți ornamentale cu potențial decorativ prin frunze, flori și/sau fructe care nu ar trebui să lipsească din nici o grădină. În general sunt arbori de talie mică spre medie și au coroana rotundă fiind potriviți pentru aproape orice stil peisager. Sunt bineveniți la fel de bine în grădina rustică ca și în grădinile moderne, își pot găsi locul în grădinile formale și se potrivesc stilului japonez dar și celui mediteranean. Există o multitudine de varietăți de meri decorativi dar în spațiul pe care îl avem aici la dispoziție vă vom prezenta doar:

Malus Royalti - măr decorativ cu frunze roșii pe tot parcursul anului și flori roșii-purpurii

Malus Brandywine - flori mari, duble și foarte parfumate, albe-roz și frunze verzi închis, mari, asemănătoare ca formă cu frunza viței de vie

Malus Pendula - măr cu coroana sub formă de umbrelă, disponibil în două variante - cu frunze verzi și fructe mici galbene sau cu frunze verzi-roșcate și fructe mici roșii. Există și arbori altoiți cu ambele soiuri astfel încât să se obțină o umbrelă bicoloră.

Pentru achizitionarea unui mar decorativ CLICK AICI

Adaugă impresii din experiența ta

O imagine face cât o mie de cuvinte: