Florist Party

Florist Party

Întreținerea grădinii este foarte importantă pentru a se păstra și îmbogăți aspectul și arhitectura ambientală. Ce înseamnă întreținerea grădinii dumneavoastră?

Întreținerea gazonului

Tunderea gazonului se realizează săptămânal, la fel și tunderea gazonului pe margini. Se realizează succesiv ierbicidări împotriva buruienilor din gazon. Se scarifică gazonul regulat - se îndepărtează vegetația moartă. Se greblează gazonul și se supragazonează zonele în care acesta a suferit. Se fertilizează periodic. Gazonul se tăvălugește, se aerează regulat și se completează golurile din gazon.

Întreținerea arbuștilor și florilor de exterior

Se plivesc buruienile, se afânează pământul la copaci, la petele florale și la trandafiri. Plantele cățărătoare se leagă și se îndrumă. Se instalează tutori. Se aplică regulat sau la incident tratamente pentru combaterea bolilor și a dăunătorilor. Arbuștii se taie specific pentru a li se păstra forma și direcția de ramificare. Primăvara și toamna se realizează fertilizarea radiculară și foliară. Gardurile vii se tund și se reglează inălțimea, iar in toamnă se pregătesc și se protejează plantele pentru iarnă.

Întreținere lacuri și cascade

Trebuie îndepărtat cu regularitate mâlul de pe fundul lacului, se verifică și se înlocuiesc conducte și fitinguri deteriorate. Pietrele sau rocăria se spală și se polishează pentru a li se reda aspectul inițial. Apa din lacurile populate și nu numai, se schimbă regulat, iar pompele și filtrele de recirculare se verifică. Se verifică și se reface etanșeitatea lacului sau a cascadei și se îndepărtează frunzele de pe luciul apei.

 

Întreținerea plantelor de interior

Plantele și arbuștii de interior se curață și se spală regulat. Se aplică luciu foliar și se fac regulat tratamente împotriva bolilor și a dăunătorilor. Se realizează tăieri specifice și fertilizări periodice. Se îndepărtează uscăturile și se realizează transplantarea puilor. Se stimulează și se prelungește perioada de înflorire.

Meriți o oază de frumusețe!

Indiferent de dimensiune, orice spațiu se poate transforma într-o oază de verdeață, care să-ți aducă bucurie și să-ți completeze seninătatea faptului că ești acasă. Grădina ta, indiferent de dimensiunea ei, poate fi configurată într-o temă sau poate fi croită pe dorințele și necesitățile dumneavoastră. Fie că este vorba de o gradină aromatică, de o gradină japoneză sau una englezească, cu FloristParty ai cele mai fericite soluții.

Etapele amenajării grădinii

În dezvoltarea unei amenajări de gradină vom urma câteva etape importante. În primul rând se vor defini de către arhitectul peisagist liniile generale ale grădinii, structura, stilul și materialul dendrologic ce va fi plantat. Suprafața vizata va fi decopertată și va fi adăugat pământ fertil dacă este nevoie. Va fi defrișată vegetația accidentală, se va săpa mecanizat sau manual, în funcție de condițiile existente, tot pământul va fi mărunțit și va fi pregătit pentru plantare. Plantarea materialului dendrologic - flori, arbuști, pomi fructiferi, arbori - va fi premergătoare etapei mult așteptate - gazonarea.

Soluții profesionale

Florist Party implementează arhitectura peisagistică pe suprafețele mari cu mijloace mecanizate pentru a defini un caracter unitar și pentru a eficientiza costurile și a menține nivelul de exigență impus în definirea lucrărilor de amenajare. Dotarea FloristParty implică instrumente și mașini profesionale pentru arat, mărunțit, nivelat sau semănat.

Adaugă o impresie

O imagine face cât o mie de cuvinte: