Trandafir urcator Florentina

Trandafir urcator Florentina

Lansat de W. Kordes & Sons in 2011, trandafirul urcator Florentina se remarca prin florile sale de culoare rosie, catifelata dar si prin parfumul lor puternic de trandafir salbatic, perceptibil de la mare distanta. Acest trandafir este extrem de florifer, inflorirea sa desfasurandu-se din mai pana in septembrie.

Acest trandafir urcator modern este foarte viguros, atingand la maturitate peste 2 m inaltime si 1 m latime, credcand rapid si inflorind abundent pe tot parcursul verii.

Tulpinile sale poarta buchete generoase de flori de marime medie (8 cm), rosii, o culoare care ramane stabila chiar si in plin soare arzator. Aceste flori sunt, de asemenea, foarte rezistente la ploaie, contrastand superb cu frunzele de un verde inchis stralucitor.

Distins cu premiul ADR in 2016, trandafirul Florentina este perfect pentru imbraca o pergola, un perete sau o coloana. Imaginea amestecului de trandafiri Florentina cu clematis avand flori albastre sau albe, dezvaluie o eleganta perfecta. ADR este eticheta federatiei germane a cultivatorilor de trandafiri. Desemnarea ADR se acorda numai soiurilor care au trecut cele mai stricte controale din lume. Plantele sunt testate simultan in 10 locatii diferite, in diverse conditii de sol si clima timp de cativa ani. Testele se refera la duritatea, caracterul peren si inflorirea, in conditiile neutilizarii niciunui pesticid.

Trandafirul Florentina a fost creat de casa germana W. Kordes & Sons. Incepand cu 1887 sloganul lor "cei mai frumosi trandafiri din lume", isi arata ambitiile si trandafirii pe care ii creeaza sunt in conformitate cu pretentiile lor. Demn de retinut este faptul ca W. Kordes & Sons a renuntat la utilizarea oricarui produs fitosanitar inca din 1990.

Cumpara trandafiri de la Gradina Verde cu un CLICK AICI.

Adaugă impresii din experiența ta

O imagine face cât o mie de cuvinte: