Trandafir floribunda Olympic Palace

Trandafir floribunda Olympic Palace

Cumpără de pe pepiniera-gradinaverde.ro

Crescut de L. Pernille Olesen si Mogens N. Olesen (Danemarca, 2000), trandafirul Olympic Palace a fost lansat in 2001 de catre pepiniera daneza Poulsen Roser A / S. Arbustul poate atinge aproximativ 60 cm in toate directiile. Tulpinile sale spinoase sunt dens acoperite cu un frunzis decorativ mic, de un verde inchis frumos.

Florile sale sunt duble, de culoare roz somon pe partea inferioara, galben pana la portocaliu pe partea superioara, mici, au un diametru de 5-7 cm si stau individual sau cate 2-3 pe lastar. Isi va gasi locul in toate gradinile cu flori, chiar si in cele mai mici si va infrumuseta orice balcon sau terasa. Foarte rustic, foarte usor de cultivat, extrem de florifer si aproape fara intretinere, acest micut trandafir este pur si simplu fermecator.

Trandafirul floribunda Olympic Palace se adapteaza la toate solurile nu prea uscate si la toate climatele , ceea ce face posibila primirea acestuia fara rezerve in multe regiuni. Face minuni atunci cand este plantat in masa  pe margine, intr-un masiv sau pe un terasament mare de pe  care va ascunde pamantul.

De asemenea, poate fi plantat in grupuri de cate trei subiecti, aranjati intr-un triunghi sau izolat in centrul unui grup de flori inferioare. Combinat cu trandafiri albi sau chiar mov, poate evidentia conturul unei alei sau paturile de arbusti si plante perene. Poate fi asociat cu muscate albastre perene, nepetas sau alte salvii perene. Se asorteaza perfect cu alti trandafiri avand flori albe, intr-o gradina cu adevarat romantica.

Cumpara trandafiri de la Gradina Verde cu un CLICK AICI.

Adaugă impresii din experiența ta

O imagine face cât o mie de cuvinte: