Trandafir floribunda China Girl

Trandafir floribunda China Girl

Cumpără de pe pepiniera-gradinaverde.ro

Lansat pe piata de pepiniera Rosen Tantau in 2005, trandafirul floribunda China Girl este o splendoare de arbust ce lumineaza gradina din iunie pana in noiembrie cu o eleganta si un farmec nostalgic nepereche. Ceea ce il face atat de special sunt florile sale duble, de culoare galben stralucitor. Trandafirul China Girl emana un parfum delicat, usor picant.

Florile au dimensiuni de pana la 10 cm in diametru si contin peste 50 de petale. Frunzele de culoare verde mediu sunt lucioase si alterneaza pe lastari cu minunatele flori. Ele formeaza un contrast extrem de atractiv cu galbenul fascinant al florilor. Acest trandafir creste viguros si compact, el poate atinge o inaltime de la 60 pana la 100 de centimetri si o latime de pana la jumatate de metru.

Trandafirul China Girl innobileaza paturile si granitele unde este plantat, precum si jardinierele amplasate pe terasa sau balcon. Ca planta taiata, vitalizeaza buchetele de trandafiri, fiind mai mult decat captivant in vaza. De obicei, acest trandafir prefera un loc cat mai insorit in gradina dar suporta si semiumbra. Se dezvolta in mod optim pe soluri bogate in nutrienti si bine drenate.

Galbenul superb al florilor continua sa straluceasca chiar si in soarele puternic de vara. La plantare, este important ca punctul de altoire sa fie ingropat aproximativ cinci centimetri adancime in pamant. Cel mai bun moment pentru taiere este primavara, atunci cand gradinarul trebuie sa taie lastarii la jumatate, pentru a se bucura de o inflorire abundenta a acestuia pana la prima bruma.

Cumpara trandafiri de la Gradina Verde cu un CLICK AICI.

Adaugă impresii din experiența ta

O imagine face cât o mie de cuvinte: