Trandafir floribunda Ascot

Trandafir floribunda Ascot

Cumpără de pe pepiniera-gradinaverde.ro

Lansat in 2007 de pepiniera Rosen Tantau, Ascot este un trandafir romantic ce are flori rosii mari, cu nuante de violet si purpuriu, cu diametrul de 10-12 cm, adanc cupate, globulare, formate din 26-40 de petale si cu un farmec de trandafir vechi; parfumul lor este delicat si infloreste continuu. Creste dens si compact pana la o inaltime de 60-80 cm si este rezistent la boli si potrivit pentru a fi cultivat atat in ​​gradini, cat si in containere mari.

Aspectul nostalgic al florilor, asemanator florilor de bujor si parfumul nobil confera trandafirului Ascot o frumusete foarte speciala. Florile magnifice au, de asemenea, o perioada de viata deosebit de lunga. Frunzisul verde inchis are o stralucire usoara ce contrasteaza efectiv cu explozia sa irezistibila de flori.

Foarte rezistent, trandafirul Ascot are o crestere redusa si compacta. Este ideal pentru paturi si grupuri mici. Excelent se simte, de asemenea, in containere mari, impodobind balcoanele sau terasele locuintelor. Creaza accente deosebit de frumoase in combinatie cu salvia de stepa, lavanda sau clematis. Trandafirul Ascot prefera solurile bine drenate, proaspete, umede si bogate in nutrienti. Iubeste deopotriva locatiile insorite si cele partial umbrite.

Cumpara trandafiri de la Gradina Verde cu un CLICK AICI

Adaugă impresii din experiența ta

O imagine face cât o mie de cuvinte: