Molid conic Daisy’s White

Molid conic Daisy’s White

Cumpără de pe pepiniera-gradinaverde.ro

Picea glauca Daisy's White  este un arbust conifer mic, cu creştere lentă. Creşterea nouă în primăvară este de culoare cremos-alb, spectaculoasă,  îmbătrânind într-o culoare verde pe parcursul sezonului. Frunzișul este foarte compact, acele mărunte și verzi nu lasă privirea să pătrundă până la scheletul de ramuri.
Frunzişul este veşnic verde. Are o creştere lenta de 2-5 cm pe an sau un metru in douăzeci de ani. În mod obişnuit, creşte doar la maximum unu sau doi metri înălțime, dar exista și câteva excepții.
Creşte şi in plina lumina.

Nu este necesară o tăiere.

Cele potrivite sunt solurile bine drenate. Este absolut încântător primăvara atunci când mugurii explodează în ace noi, de culoare verde-galbui spre auriu, proaspăt, strălucitor.

Picea glauca Daisy's White   este ideal pentru grădini de piatră, pentru terase sau pentru spații mici, unde este necesară o îngrijire  pe tot parcursul anului. Aceasta varietate Daisy's White se remarcă prin frumuseţea mugurilor proaspeţi care dau impresia ca planta este stropită cu auriu primăvara devreme, auriul devenind pe parcurs argintiu.

Poate fi folosit cu succes și iarna ca pom de Crăciun.

Adaugă impresii din experiența ta

O imagine face cât o mie de cuvinte: